KORXONA ZAHIRALARINI HISOBGA OLISH UCHUN ATNI ISHLAB CHIQISH - Suyarov A.M.; Norqulova B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Korxona zahiralari - bu tashkilotning faoliyati uchun muhim bo’lgan materiallar, mahsulotlar va resurslardir. Zahiralarni samarali boshqarish, xarajatlarni kamaytirish, talabni qondirish va ishlab chiqarish jarayonini uzluksiz ta’minlash uchun juda muhim. Axborot texnologiyalari (AT) korxonalarga zahiralarni hisobga olish, kuzatib borish va boshqarishda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada korxona zahiralarini hisobga olish uchun ATni ishlab chiqish va qo’llash masalalari ko’rib chiqiladi.