AXBOROT TEXNOLOGIYANI BOSHQARISH XAVFSIZLIGI VOSITALARI - Suyarov A.M.; Qo’ziboyeva R.F (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Zamonaviy tashkilotlar axborot texnologiyalariga (AT) tobora ko’proq tayanar ekan, axborot xavfsizligini ta’minlash dolzarb ahamiyat kasb etmoqda. AT boshqaruvida xavfsizlikni ta’minlash uchun turli xil vositalar va texnologiyalar qo’llaniladi. Ushbu maqolada tashkilotlar tomonidan qo’llaniladigan eng keng tarqalgan xavfsizlik vositalari va ularning vazifalari haqida so’z boradi.