МУХАНДИС ХОДИМЛАР ИНСОН ВА ТЕХНИКА ҲАМКОРЛИГИНИНГ ОМИЛЛАРИ - Юлчиева.З.Н; Рохаталиев.М; Адхамова.М; Аблокулова.М (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Замонавий саноат ва техника жадал ривожланаётган шароитда, инсон ва техника ўртасида самарали ҳамкорлик ташкил этиш муваффақиятли меҳнат фаолиятининг асосий омили ҳисобланади. Бу жараён нафақат техник воситаларнинг ишончлилиги ва самарадорлигига, балки инсон омилларига ҳам боғлиқ. Мазкур мақолада муҳандис ходимларда инсон ва техника ҳамкорлигига таъсир этувчи омиллар таҳлил қилинди.