AKSIYADORLIK JAMIYATLARINING DIVIDEND SIYOSATI VA UNI KORXONANING BOZOR QIYMATIGA TA’SIRI - Egamberdiyev Javdat Mahmud o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada aksiyadorlik jamiyatlarining dividend siyosati va uning korxona bozor qiymatiga ta’siri tahlil qilinadi va berilgan muammo yuzasidan statistik tadqiqotlar o‘tkazadi. Maqolaning tadqiqot ob’yekti sifati “O‘zbekiston metallurgiya kombinati” aksiyadorlik jamiyati tanlab olingan.