KORXONA BOSHQARUV TIZIMINING MANTIQIY MODELI VA MA’LUMOTLAR BAZASINI LOYIHALASH - Suyarov A.M.; Aralov I. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Hozirgi kunda korxonalar samarali boshqarish tizimlariga ega bo’lishni talab qiladi. Korxona boshqaruv tizimi (KBT) — bu tashkilotning barcha resurslarini, jarayonlarini va faoliyatlarini boshqarish uchun mo’ljallangan kompleks tizimdir. Ushbu maqolada KBT ning mantiqiy modeli va ma’lumotlar bazasini loyihalash jarayoni ko’rib chiqiladi.