ILK YOSHDAGI BOLALARNI INKLYUZIV TA’LIM SHAROITIDA SENSOR TARBIYALASH - Shamsiddinova Orastaxon Nizomiddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada ilk yoshdagi ya’ni maktabgacha yoshdagi bolalarni inklyuziv sharoitida sensor tarbiyalah haqida tavsiyalar misollar keltirib o‘tilgan. Inklyuziv ta’lim haqida ma’lumotlar, uning asosoiy g‘oyasi, maqsadi yoritib berilgan. Inklyuziv ta’limga muhtoj bolalarni sensor tarbiyalash uchun turli didaktik o‘yinlar yordamida turli sensorli etalonlar yordamida bolani rivojlantirish haqida tavsiyalar keltirilgan.