O‘SMIRLIK YOSH DAVRIDA SHAXSDA DEVIAND XULQ-ATVORNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Tursunov Hudoyberdi Maxmudjon o‘gli; Jurayev Xaydarjon Odilboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik yosh davrida yuzaga keladigan deviayant xulq-atvorning tashqi ko‘rinishlari va ularga psixologik nimalar mexanizm bo‘lishini nazariy jixatdan yoritib berilgan.