YOSH BOKSCHILARNI TEXNIK HARAKATLARGA O‘RGATISH METODIKASI - Oʻsarov Murodjon Mamarasul oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh bokschilarni umumiy mahoratini oshirish uchun texnik harakatlarga o’rgatish bo’yicha tuzilgan metodologiya ko’rib chiqilgan. Bu yosh bokschilarda texnik mahoratni tarbiyalash uchun samarali murabbiylik strategiyalari, motorni o’rganish tamoyillari va pedagogik yondashuvlarning ahamiyatini o’rganadi. Tadqiqot adabiyotlarni tahlil qilish, qo’llanilgan usullarni batafsil o’rganish, natijalarni taqdim etish, har tomonlama muhokama qilishni o’z ichiga oladi va murabbiylar va murabbiylar uchun amaliy takliflar bilan yakunlanadi.