PENSIYA FONDLARINING MOLIYAVIY BARQARORLIGINI TA’MINLASH VA BOSHQARISH USULLARI - Cho‘lliyeva Gulrux Bahodir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Pensiya fondining moliyaviy barqarorlashtirish va boshqarish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.