TAFAKKUR VA UNING AHAMIYATI - ABDURAXMONOVA GAVHAR SAID QIZI; CHORSHAMIYEV JO‘RABEK SAIDAXMAD O‘G‘LI; CHORIYEVA GULIMOH AKBAR QIZI; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tafakkurning o’ziga xos jihatlari, uning ahamiyati va inson hayotidagi roli haqida so’z bormoqda. Tafakkur jarayoni inson fikr va his-tuyg’ularini chuqur o’rganish orqali nafaqat o’z-o’zini anglashga, balki shaxsiy rivojlanishga ham olib keladi. Ushbu maqola tafakkurning muhim tomonlarini yoritadi, muammolarni hal qilishdagi rolini ko’rsatadi hamda hayotiy qarorlarning qabul qilinishidagi ahamiyatini ta’kidlaydi.