INTEGRATSION YONDASHUV ASOSIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING LEKSIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH - Mahmudova Nazokatxon Qodirali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining leksik kompetensiyalarini rivojlantirishda integratsion yondashuvning ahamiyati va amaliyoti yoritilgan. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar va dars jarayonida fanlararo aloqalarni uyg‘unlashtirish orqali o‘quvchilarning so‘z boyligini oshirish va lingvistik bilimlarini mustahkamlash masalalari ko‘rib chiqilgan.