AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN STRATEGIK MAQSADLARDA FOYDALANISH - Suyarov A.M.; Azizov D.S (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Zamonaviy biznes muhitida axborot texnologiyalari (AT) korxonalarning strategik maqsadlariga erishishida muhim ahamiyat kasb etadi. AT nafaqat operatsion jarayonlarni avtomatlashtirish va samaradorlikni oshirishga yordam beradi, balki yangi biznes imkoniyatlarini yaratish, raqobatbardoshlikni kuchaytirish va uzoq muddatli o’sishga erishish uchun ham kalit hisoblanadi. Ushbu maqolada ATdan strategik maqsadlarda foydalanishning muhim jihatlari, usullari va afzalliklari ko’rib chiqiladi.