UROCHISHELARNING TASNIFLANISHI VA NOMLANISHI HAQIDA (DEHQONOBOD VA QAMASHI TUMANLARI MISOLIDA) - Ilyos Rahmonov; Romozon Charshamiyev; Feruz Rajabov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada geotizimlarning ko‘lami, kichik ko‘lamdagi geotizimlar – landshaft, urochishelar haqida va urochishelarning tasniflanishi va nomlanishi xususida manbalarga tayangan holda mulohazalar keltirilgan.