QISHLOQ XO’JALIGIDA LOGISTIK SERVIS XIZMATI KO’RSATISH - Saidova F.K; Nematilloyev Shaxriyor (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada qishloq xo’jaligida logistik servis xizmati nima ekanligi, uning jamiyatdagi o’rni, u orqali bajariladigan jarayonlar, uning qishloq xo’jaligiga qo’shgan hissasi va shu kabi bir necha myhim mavzularda so’z boradi. Shuningdek maqolada qishloq xo’jaligida logistik servis xizmatlaridan keng qamrovli foydalanish haqida so’z boradi.