TA’LIMIY JARYONLARNI TASHKIL QILISHDA RAHBARNING FIKR ALMASHISH VA BOSHQARISH MAHORATI - Afyulova Sanobar Ganiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada rahbarlarning ta’lim tarbiya, ish va kasbiy faoliyatida fikr almashish va ta’limiy faoliyatni boshqarish ahamiyati hamda muloqot turlari haqida aytib o‘tilgan.