OIV VA OITS MUAMMOLARINI OLDINI OLISH - Rashidova Ra’no Karimovna; Muxtorova Nargiza Muxammadiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
OIV va OITS bu verusli kasalliklar bizning asrimizning eng yirik kasalliklaridan biridir , bu kasallika to’liq davosi yuq bo’lib faqatgina bu kasalliklardan himoyalanish, yuqtirmaslik chora tadbirlari mavjud. Bu kasallilar haqida tibbiyot hodimlari ommaviy tadbirlar orqali muntazam ogohlantirilib kelinadi.