INGLIZ TILIDAGI KOMPYUTER JARGONLARINING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Raxmatullayeva Dilrabo Alimjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi kompyuter jargonlarning semantik xususiyatlari tadqiq qilingan bo`lib, unda kompyuter terminologiyasiga oid leksik birliklar guruhlarga ajratilgan va har bir guruhga oid misollar tahlil qilingan.