INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLGIYALARI FANIDAN DARSDAN TASHQARI MASHG’ULOTLARDA O’QUV VA IJTIMOIY KONTENTLAR YARATISH METODIKASI - Alimov Mirkamol Mengliboyevich; Raxmonov Ogʻabek Muzapar oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada o’qituvchi hamkorligida yangi "Video kontent" yaratish jarayonida o’quvchining intellektual va aqliy imkoniyatlarini, kuchli irodali fazilatlarini va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish orqali o’zini-o’zi anglashiga qaratilgan darsdan tashqari mashg’ulotlarni tashkil etish metodikasi yoritib berilgan.