XALQ TABOBATI SOHASINING RIVOJLANISHI - Atamuratova Surayyo Shavkatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada xalq tabobati sohasiga hozirgi kunda bo’layotgan talab va ehtiyoj hamda xalq tabobatining ahamiyati uni tibbiyotda tutayotgan o’rni atroflicha muhokama qilindi.