FARG’ONA JADIDLARINING TURKISTON MUHTORIYATI TASHKIL TOPISHIDAGI O’RNI - Saidov Zafar Mamarajabovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Turkiston Muxtoriyatining tashkil etilishda Fargʻonalik jadidlarning ishtiroki, vodiy aholisi tomonidan Muxtoriyatning qoʻllabquvvatlanishi, Muxtoriyat hukumati tarkibida turli lavozimlarda ishlagan fargʻonalik taraqqiyparvarlar haqida maʼlumotlar berilgan.