OMMAVIY SPORT TADBIRLARI LOYIHASINI TUZISH, MOLIYALASHTIRISH VA O’TKAZISH MASALALARI - Egamberdiyeva Gulmira O’ktambekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mamlakatimizda aholini, shuningdek, uning avlodlarini, jismoniy tarbiya va ommaviy sportni targ’ib qilish yo’llariga alohida e’tibor qaratilmoqda. Sog’lom odamlar, rivojlanayotgan bozor odamlari, rivojlanayotgan bozor odamlari martaba uchun katta farq qiladi.