TOP`LAM HAQIDA TUSHUNCHA. TO`PLAMLAR USTIDA AMALLAR - Hasanov Bayodilla Qahhorovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada algebra va matematik analiz asoslari fanining eng bosh va eng katta boʻlimlaridan hisoblanadi va o’rganildi.Unda to`plam haqida tushuncha,ular ustida bajariladigan amallar,bo`sh to`plam,qism to`plam,universal to`plamlar haqida gap yuritiladi.