YANGI OʻZBEKISTONNING TARAQQIYOT STRATEGIYASI HAQIDA - Qorjovova Marjona Rustam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi taraqqiyot strategiyasining asosiy yoʻnalishlari, iqtisodiy, ijtimoiy va siyosiy sohalardagi yutuqlari hamda kelgusidagi maqsadlari yoritilgan. Maqolada mavzuga doir dolzarb ma’lumotlar, strategiyaning xalqaro ahamiyati va milliy manfaatlarni ta’minlashdagi oʻrni xolis tahlil qilindi.