TA’LIM NATIJALARINI BAHOLASH USULLARI, NATIJALARNI TAHLIL QILISH VA OPTIMALLASHTIRISH - Nizomitdinova Nozimaxon Rustambek qizi; Ne’matova Hayitxon Nodirbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim natijalarini samarali baholash usullari, ularni tahlil qilish va optimallashtirish usullari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, fuzzy mantiq kabi innovatsion usullar yoritilgan. Ularning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati va amaliy qo‘llanilish imkoniyatlari tahlil qilingan.