TA’LIM JARAYONIDA LOYIHAVIY METODLARNI QO‘LLASH VA LOYIHAVIY FAOLIYATNING ILMIY TAHLILI - Ne’matova Hayitxon Nodirbek qizi; Nizomitdinova Nozimaxon Rustambek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada loyihaviy metodlarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, ularning samaradorligi va qo‘llash bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, guzeev va polat kabi olimlarning loyihaviy faoliyatga oid qarashlari hamda loyiha metodlarining o‘quvchilar va talabalar bilim sifati va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi roli tahlil qilingan