O’ZBEK LIBOSLARI:MILLIYLIK, NAFOSAT VA TARIX - Ikromova Gulhayo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada milliy liboslarning turlari va tarixi, mato turlari, hududlar kesimida nomlanishi, naqshlar va bezaklarning qo’llanishi va ma’nolari, milliy liboslarning zamon bilan uyg’unligi haqida ma’lumotlar beriladi.