JUN VA NAQSHLAR: GILAMLARDAGI MO’JIZA - Ikromova Gulhayo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada gilamlarning kelib chiqishi, to’qish san’ati va naqshlardagi ramziy ma’nolar, junning sifati, naqshlarning ahamiyati va gilamchilikda qo’llaniladigan texnologiyalar haqida ma’lumot beriladi.