METAPNEVMOVIRUS INFEKTSIYASINING YUZAGA KELISH SABABLARI, BELGILARI, TASHHIS QUYISH VA UNI DAVOLASH USULLARI - Yo.I.Sadiyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada metapnevmovirus infektsiyasining burun oqishi, yo‘tal va isitma kabi simptomlar bilan kechishi, kasallik ko‘proq yosh bolalar va immuniteti zaif odamlarda yuzaga kelishi, kasallik diagnostikasi va uni davolash yo‘llari haqida atroflicha fikr yuritilgan.