DUGOH HUSAYNIY - O'g'iloy Bozarboy qizi Teshaboyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqaom Shashmaqom va Farg’ona – Toshkent maqom yo’llari tarkibiga kiruvchi “Dugoh” va “Husayniy” ladlarining yaxlitligi haqida soz yuritilgan.