XX ASRNING IKKINCHI YARMIDA MARKAZIY OSIYODA KECHGAN DEMOGARFIK MIGRATSION JARAYONLAR TARIXI (QOZOG’ISTON MISOLIDA) - Murtozayev Matlubxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo davlatlari xususan Qozog’iston respublikasida XX asrning ikkinchi yarmida kechgan demografik-migratsion jarayonlar, aholining etnik tarkibidagi o’zgarishlar qisqacha bayon etilgan.