O‘ZBEK TILINING DUNYO MIQYOSIDA TUTGAN OʻRNI - Norboyeva Saida (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada O’zbek tilining dunyo hamjamiyatida tugan o’rni va ahamiyati, shuningdek ona tilimizning ko’rki, millat uchun naqadar zarur ekanligi, ona tilimizning rivoji uchun davlat tomonidan berilayotgan e’tibor bayon qilingan.