BEPUSHTLIK SINDROMI VA UNING DAVO USULLARI - Eshmurodova Dilrabo Xudoyberdi qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bepushtlik o‘ziga xos tibbiy holat bo‘lib, uning bevosita jismoniy oqibatlari kam bo‘lsa-da, psixologik jihatdan juda og‘ir kechishi mumkin. ushbu maqolada bepushtlik sindromining ayol va erkak organizmidagi sabbalari hamda ayollar bepushtligi sabab, oqibat va davo usullari xususidagi fikrlar o’rin olgan.