THE UNSEEN SYMPHONY: THE IMPORTANCE OF BIODIVERSITY IN OUR LIVES - Xolmo’minova Mahliyo Botirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ekologiya - bu organizmlarning bir-biri bilan va ularning atrof-muhit bilan o’zaro ta’sirini o’rganuvchi fandir. U ekosistemalar ichidagi murakkab munosabatlarni, mikroskopik darajadan global miqyosgacha tadqiq qiladi. Ushbu aloqalarni tushunish tabiatning nozik muvozanatini va inson faoliyatining sayyoraimizga ta’sirini qadrlash uchun juda muhimdir.