«KONSTITUTSIYA BAXTIMIZ QOMUSI» - MIRZAYUSUPOV SHOXRUH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ulugʻ ajdodlarimizning asriy armonlari, bo’lgan erkin hayot, farovon jamiyat va adolatli davlat barpo etishdek, eng ezgu tilaklari va ulugʻ orzularini oʻzida mujassam etgan Davlatimizning asosiy bosh qomusi hisoblangan konstitutsiyamizning paydo boʻlishi, rivojlanishi bugungi kunda tutgan o’rni haqidagi ma’lumotlarni o’z ichiga oladi.