TALABALARDA AXLOQIY MADANIYATNI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUN-MOHIYATI - Tursunova Malika Sanjar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada axloq va axloqiy madaniyat tushunchalarining mazmuni, ularning yoshlar hayotidagi ahamiyati hamda talabalarda axloqiy madaniyatni shakllantirishning mohiyati haqida so’z yuritilgan.