YANGILANAYOTGAN O‘ZBEKISTONDA ICHKI ISHLAR ORGANLARI UCHUN KADRLAR TAYYORLASH VA MALAKASINI OSHIRISHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR - Rustamov Yusuf Erkinovich; Abdurahmonov Toshmurod Dilmurodjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimizda ichki ishlar organlari tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, shuningdek, sohani huquqiy jihatdan tartibga soluvchi normativ-huquqiy hujjatlarning mazmuni ilmiy amaliy tahlil qilingan.