JADIDLARNING TA’LIM VA TARBIYA TOʻGʻRISIDA PEDAGOGIK QARASHLARI - Ismatillayeva Mahliyo Muzaffar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, Jadidlarning ta’lim va tarbiya to‘g‘risidagi pedagogik qarashlari, ularning asosiy g‘oyalari va amaliyotlari, shuningdek, bu g‘oyalar zamonaviy ta’lim tizimiga qanday ta’sir ko‘rsatgani haqida batafsil ma’lumot beriladi.