TADQIQOTLAR METODOLOYIASI, NATIJALAR VA TAHLILLAR - Ortiqov Umidjon Xudoyberdievich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson organizmida shakllangan kuch, tezkorlik, yegiluvchanlik, chaqqonlik sifatlarini jismoniy tarbiya va sport darslarida talabalarda rivojlantirish tamoyillari, ushbu sifatlarni rivojlantirish orqali talabalarni sog’ligini mustaxkamlash to’g’risida ma’lumotlar berilgan.