O‘ZBEKISTONDAGI OLIY TA’LIM MUASSASALARI HAQIDA - Ne’matova Shohsanam Poziljon qizi; Kabulova Umida (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Oliy Ta’lim muassasalari va Jahon universitetlari o‘rtasidagi farq va tafovutlar, ta’lim jaroyonidagi farq va o‘zgarishlar, hozirgi kunda yaratib berilayotgan shart-sharoitlar hamda yoshlarimizni ushbu imkoniyatlardan to‘laqonli foydalana olishi bo‘yicha amalga oshirilayotgan o‘zgarishlar haqida ma’lumotlar berilgan.