OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TARBIYAVIY ISHLAR JARAYONLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING SHAKL, USUL VA VOSITALARI - Boltayeva Muxayyoxon Lutfullayevna; Dadaqo‘ziev Muzaffar Raxnomoyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola oliy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlar jarayonlarini tashkil etish va boshqarish mexanizmlarini takomillashtirish modelining ishlab chiqilganligi, tarbiyaviy ishlar jarayonlarini tashkil etish va boshqarish mexanizmlarini takomillashtirish tizimi va pedagogik texnologiyalarining takomillashtirish xaqida ma’lumotlar berilgan.