CHIZMACHILIKNI O‘RGATISHDA INNOVATSION USULLAR VA DIDAKTIK MATERIALLARDAN FOYDALANISH - Azizova Shaxzoda Safarboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola chizmachilikni o‘rganish uchun innovatsion usullar va didaktik materiallardan qanday foydalanishni ko‘rsatadi. Loyihalash asosida o‘qitish, gamifikatsiya va multimedia vositalari yordamida o‘quvchilar ijodiy fikrlash va chizmachilik ko‘nikmalarini rivojlantiradilar. Shuningdek, o‘quv qo‘llanmalar, chizmachilik dasturlari va didaktik o‘yinlar orqali o‘rganish jarayonini qiziqarli va samarali qilish mumkin. Ushbu maqola chizmachilikni o‘rganayotgan o‘quvchilar uchun foydali ma’lumotlar taqdim etadi.