YOSHLAR O’RTASIDA ZARARLI ODATLARGA QARSHI KURASHAMIZ - Yarlakapova Rayhona Olimjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning kundalik faoliyatlari, o’quvchilarning kun tartibi va mobil qurilmalardan foydalanish madaniyati, yoshlarda zararli odatlarni oldini olish, mukkasidan ketishning yo‘qotish yo‘llari, yoshlar bo’sh vaqtlarini mazmunli tashkil etish omillari bayon etilgan.