AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Nurimbetov Ergash Hamza o'g'li; Masharipov Ma'rufjon Yangiboy o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining zamonaviy tendensiyalari, ularning jamiyatga ta’siri va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Har bir tendensiya o’zining afzalliklari va kamchiliklari bilan birga keladi, shuning uchun ularni chuqur tahlil qilish va tushunish muhimdir.