MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Kodirova Muyassar Eshmamat qizi; Aminova Sevara Furqat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolaning mazmuni maktabgacha yoshdagi bolalarga psixik maslahatlar va hozirgi kunda qanchalik ahamiyatga ega ekanligi yoritib berilgan.Bu maqolada ota onalar uchun ham foydali maslahatlar kiritilgan.Yana maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasini o’rganilganlik holati va ularga keraklicha maslahatlar, tavsiyalar borasida fikr yuritilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasi va ularning o’rganilganlik sabablari o’rganilib tahlil qilingan va bartaraf etish yo’llari haqida malumotlar keltirilgan.