GEOGRAFIYA FANINI ONLINE TARZDA O’QITISHDA INTERAKTIV VOSITALARDAN FOYDALANISH - Boltayeva Muxayyo Lutfillayevna; Rejaboyev Ahrorbek Anvarjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada geografiya fanini online tarzda o’qitishda interaktiv vositalardan foydalanishning samaradorligi yoritilgan. Zamonaviy texnologiyalar talabalarning fanga qiziqishini oshirish va bilimlarni osonroq o’zlashtirishga imkon beradi.