MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA TA’LIM SIFATINI NAZORAT QILISHDA RAQAMLI PLATFORLANDAN FOYDALANISH - Toshpulatova Sayyora Arabboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim sohani zamonaviy yondashuvlar asosida raqamlashtirish va ish unmdorligini oshirish, hamda ta’lim sifatini oshirish va nazorat qiluvchi platformalar haqida qisqacha ma’lumot berilgan.