YOSH O‘SMIRLIK DAVRIDA YOLG‘ON GAPIRISH TUSHUNCHASI VA PSIXOLOGIYASI - Pardaboyeva Madina Farxod qizi; Komiljonova Sevinch Azamat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada O`smirlik davri haqida tushuncha, o`smirlarning anatomic fiziologik xususiyatlari, o`smirlarning bilish jarayonlarining xususiyatlari va bu yosh davri psixologiyasida “yolg’on” tushunchasi taxlil qilindi.