EMOTSIONAL MADANIYATNI SHAKILLANTIRISHGA PSIXOLOGIK YONDASHUV (kichik maktab yoshi bolalari misolida) - To‘ychiyeva Shoyista Jumaboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Kichik maktab yoshidagi bolani shaxs sifatida shakillanishi. Pivojlanishning ma’lum bosqichi sifatidagi ahamiyati. Kichik maktab yoshidagi bolalar emotsional sohasida oilaning o‘ziga hosliklari. Ta’lim jarayonida emotsional madaniyatning(oilaning ) ahamiyati.