EMOTSIONAL SOHADA-ARTTERAPIYA - To‘ychiyeva Shoyista Jumaboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada noto’liq oilalarda tarbiyalanayotga kichik makatab yoshidagi bolalarga psixologik yordam berish va hissiy sohasini rivojlantirishga qaratilga fikr-mulohazalar yoritilgan. Bunday bolalar kamaygan hissiy ohang, muloqotda qiyinchilik, yolg’izlik hissi va rad etish holatlarining ustunligi bilan ajralib turishi psixologik nuqtai nazanrdan izohlanadi.