BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA BADIIY ADABIYOTNING AHAMIYATI - Kalandarova Fazilat Toxirovna; Oripjonova Dilrabo Erkinjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining kommunikativ kompetentligini rivojlantirishda badiiiy adabiyotdan foydalanishning afzalliklarining ilmiy va nazariy asoslari atroflicha yoritilib beriladi.